Mokate na Evropském kongresu MSP

Máme za sebou zahajovací schůzi Evropského kongresu Malých a středních podniků s názvem „Hospodářství dnes a zítra. Odpovědi na dilemata polských podnikatelů“, které se zúčastnil Adam Mokrysz, CEO Grupa Mokate.


Malé a střední podniky to je nejdůležitější sektor polského hospodářství. Toto je také hlavní téma Evropského kongresu Malých a středních podniků. O možnostech rozvoje a výzvách, které stojí před podnikateli, budou diskutovat nejdůležitější osoby ve státě, významné osobnosti ze světa vědy, politiky a hospodářství a zahraniční delegace z několika desítek států.

Tato událost je již trvale zapsána mezi tradičními evropskými hospodářskými událostmi. Na tři dny trvání Kongresu bylo naplánováno několik desítek panelových jednání a řada workshopu a schůzek, kterých se zúčastní tuzemští a zahraniční experti.


Osm předchozích ročníků shromáždilo početnou skupinu zástupců světa byznysu, vědy, politiky a hospodářských prostředí, kteří diskutovali o šancích a bariérách které stojí před mikro-, malými a středními podniky.